Gratis fragt i DK ved ordrer over 399,- Gratis retur og ombytning
Welcome to our fashion store!
You have no items in your shopping cart.
Close
Filters
Search

Clean Cut Copenhagen

Clean Cut Copenhagen er baseret på en vision om et herretøjs brand der kan tilbyde klassiske styles med gode pasforme og god komfort i et klassisk Skandinavisk look, hvor vi forvandler det casual til at se dresset ud på en underspillet måde. 

De 2 årlige kollektioner er inspireret af Københavns evigt foranderlige diversitet, urbane liv og street attitude alt imens vi stadig holder fast i vores rødder i klassiske rene linier inspireret af den Københavnske arkitektur og skandinavisk design.

Clean Cut Copenhagen værdsætter friheden til at tænke og bevæge sig frit, hvilket også afspejles i deres kollektioner de udarbejder til deres kunder, hvor størstedelen af deres styles er tilført den perfekte procent stretch.

Clean Cut Copenhagen mål er at kunne tilbyde en cool og komfortabel garderobe, hvor der ikke bliver gået på kompromis med stil og det passer til enhver lejlighed. En af Clean Cut Copenhagen's hoved missioner er at kunne tilbyde tøj, der holder over flere sæsoner i stil og kvalitet så vi sammen kan reducere forbruget og antallet af indkøb.

Clean Cut Copenhagen har en ambition om, at flere og flere af deres produkter er produceret af enten genbrugte eller økologiske materialer, og antallet er støt stigende. I 2020 var 25% af produktionen produceret i enten økologiske eller genbrugte materialer og i 2021 er målet 30%.

Find udvalget af Clean Cut Copenhagen nedenfor

Sort by
Display per page
CC1862-NAVY

Clean Cut Copenhagen Basic Crew

Beskrivelse:
Helt fantastisk basis organisk crew sweatshirt i lækker kraftig kvalitet. Den er designet med et Clean Cut Copenhagen logo på venstre bryst. Sweatshirten er produceret i en super lækker kvalitet, som giver dig maksimal komfort.

- Materiale: 100% Organisk bomuld
500.00 DKK