Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Handelsbetingelser

KONTAKTOPLYSNINGER

BRUNØ TØJ ApS

Brunø / btrendy.dk

CVR.NR. 28693249

Jernbanegade 7

9352  Dybvad

info@btrendy.dk

Kundeservice: (+45) 24891388
Vi besvarer dit opkald alle hverdage kl. 10.00-17.00

Du kan handle med os 24-7 på www.btrendy.dk eller i vores 6 fysiske butikker.

Vores første butik åbnede i 1972 og derfor har vi mange års erfaring i salg og kundepleje.

SÅDAN HANDLER DU HOS OS

For at foretage et køb hos os skal du igennem 5 trin:

1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til checkout.

2. Indtast dine personlige oplysninger

3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde

4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik

5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet

På www.btrendy.dk kan du kun bestille varer ved at gennemføre en ordre via webshoppen, dog er vi gerne behjælpelig med oprette din ordre, hvis du har brug for det.

I så tilfælde kan du enten sende os en mail på info@btrendy.dk eller ringe til vores kundeservice 24891388 (alle hverdage kl. 10-17).

Størstedelen af varerne du finder på vores webshop, er varer du finder i vores fysiske butikker. Vareudvalget er meget forskelligt fra butik til butik, og har du brug for at vide hvor du finder en konkret vare, er du meget velkommen til at sende os en forespørgsel på info@btrendy.dk.

Hvilke betalingskort kan jeg bruge?

 • Dankort
 • Dankort / VISA-Dankort
 • VISA
 • MasterCard
 • Diners Club
 • VISA Electron
 • Maestro
 • JCB
 • Forbrugsforeningen

Du kan også betale med Mobilepay, Anyday eller ViaBill.

Med Anyday kan du betale over 4 måneder. Du betaler første afdrag når varen leveres, og det resterende beløb betales over de følgende 3 måneder. Vælg blot Anyday som betalingsmetode. Har du ikke en Anyday-konto i forvejen bliver du ledt hen til godkendelse og oprettelse, før du kan færdiggøre dit køb. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her: www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit

De viste priser på webshoppen er inklusiv dansk moms (25%).

Er det sikkert at bestille online?

Når du har samlet de varer, du ønsker og gerne vil betale, bliver du automatisk omdirigeret til en såkaldt sikker server hos QuickPay. Herfra er al kommunikation mellem dig og serveren krypteret med SSL (Secure Socket Layer)-kryptering. Denne kryptering sikrer, at ingen kan aflytte eller opsnappe de informationer du indtaster. Selve transmissionen er godkendt af NETS, og sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises, i dit browservindue, et lille 'Secure Server'-ikon. I Internet Explorer og Firefox er dette lille ikon en lukket hængelås.

Vi beder dig aldrig om din underskrift eller pinkode. Uanset om du handler på Internettet eller i en traditionel butik gælder det, at det KUN er din underskrift eller pinkode, som i juridisk forstand, kan betragtes som bindende. Hvis nogen misbruger dit kortnummer og kortets udløbsdato, har den pågældende butik pligt til at annullere handelen. Det kan din bank gøre for dig. Det vil sige, at du ikke løber nogen risiko ved at handle hos btrendy.dk.

Hvornår trækker I pengene?

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra btrendy.dk

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Vi tager ikke kortgebyrer.

Fragtmuligheder

btrendy.dk benytter GLS, og vi leverer til pakkeshops eller erhvervsadresse.

Normal leveringstid er ca. 1-3 hverdage, medmindre andet fremgår af det konkrete produkt du har bestilt.

Nogle produkter kan have længere leveringstid i de tilfælde hvor bestilte størrelser er midlertidig udsolgt.

Det gælder bl.a. flg. brands:

Wrangler: Op til 8 hverdage

Sunwill: Op til 5 hverdage

JBS: Op til 8 hverdage

Eterna: Op til 8 hverdage

I forbindelse med BLACK DAYS og jul skal du forvente lidt længere leveringstid ! Vi sender så hurtigt vi kan !

Der er gratis levering i Danmark på alle ordrer over DKK 499,- og der leveres til GLS-pakkeshop eller erhvervsadresse. For ordrer derunder er prisen for levering DKK 29,-.

Forsendelse til udlandet

Vi leverer til følgende lande, hvor der gælder andre forsendelsesgebyrer. I øjeblikket er priserne således:

Færøerne: DKK 350,-

Grønland m/skib: DKK 450,-

Grønland luftpost: DKK 600,-

Forsendelsesgebyret fremgår ikke af selve ordren - men opkræves efterfølgende på en separat mail med betalingslink.

Leveringstid

 • Vi bestræber os på, at ordrer modtaget hverdage inden kl. 15.00 afsendes samme dag. Der gælder andre deadlines omkring jul og Black Friday.
 • De fleste af vores produkter har en leveringstid på 1-3 hverdage, men det kan forekomme at der er op til 8 dages leveringstid (hverdage) såfremt din ordre omhandler varer, der er bestillingsvarer eller varer der er midlertidigt udsolgt. I så fald fremgår leveringstiden af produktet på webshopppen.
 • Du får en bekræftelse på mail og/eller sms med angivelse af pakkenr./trackingnr. så du har mulighed for at spore din pakke.
 • Ved bestilling af varer både med kort og længere leveringstid, forbeholder btrendy.dk sig ret til at sende ordren samlet. Leveringstid fremgår af de enkelte produkter.
 • I forbindelse med BLACK DAYS skal du forvente lidt længere leveringstid ! Vi sender så hurtigt vi kan !

Alle varer leveres så længe lager haves.

NB: Alle varer du finder på vores shop, findes også i en eller flere af vores fysiske butikker.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.     

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. For varer købt i november og december måned gælder dog en længere fortrydelsesret, idet du kan returnere din vare i hele den efterfølgende januar måned.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.   

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@btrendy.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan også blot benytte den RETURSEDDEL som vi vedlægger din ordre, og i så fald behøver du ikke informere os yderligere.

Vi vedlægger en gratis returlabel i din pakke. Har du betalt fragt på din ordre, får du ikke fragten refunderet.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

HUSK at vedlægge information om din ordre og skriv om du ønsker at bytte eller fortryde, så vi ved hvordan vi skal behandle din pakke når den ankommer. 

Du har også mulighed for at returnere varen og fortryde købet ved at møde op på en af vores butiksadresser. Husk at medbringe en udskrift af din ordre eller den faktura der er vedlagt din ordre. 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.  

Har du betalt fragt på din ordre, refunderes denne ikke.  Selve returfragten betaler vi.

Returnering  

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.  

Vi tilbyder gratis returnering. Det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.  

Varens stand, når du sender den retur 

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.  

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. 

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.  

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet  

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.  

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.  

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.   

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.  

Varen sendes til: 

Brunø / btrendy.dk

Jernbanegade 7

9352  Dybvad

  

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. 

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse eller i vores øvrige butikker beliggende på følgende adresser:

Jernbanegade 7, 9352  Dybvad

Vestergade 8, 9300  Sæby

Vodskovvej 45, 9310  Vodskov

Nygade 24, 9400 Brønderslev

Slotsgade 41, 9330 Dronninglund

HUSK at vedlægge information om din ordre og skriv om du ønsker at bytte eller fortryde, så vi ved hvordan vi skal behandle din pakke når den ankommer.

Hvis der er noget galt med varen (reklamation)

 • Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 • Når du handler på btrendy.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
 • Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere

 • Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen på varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 • Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.
 • Varen sendes til:

Brunø / btrendy.dk
Jernbanegade 7
9352 Dybvad

Telefonnummer Kundeservice 24891388
Mailadresse: info@btrendy.dk

Hvad skal jeg sende med tilbage?

 • Ved returnering eller ombytning skal du udfylde og vedlægge den returseddel der automatisk medfølger når du danner en returlabel, eller som er vedlagt din pakke.

Betaling

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.
Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken btrendy.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Tim Brunø. Hvis det ikke lykkes os at finde en sning, kan du sende en klage til:  

 

Center for Klageløsning  

Nævnenes Hus  

Toldboden 2  

8800 Viborg  

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr    

Persondatapolitik   

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: 

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.  

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.   

Personoplysningerne registreres hos Brunø Tøj ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.   

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.  
 
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.   

Den dataansvarlige på www.btrendy.dk er Brunø Tøj ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. 
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@btrendy.dk

Standardfortrydelsesformular 

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) 

 

Til: 

btrendy.dk 

Jernbanegade 7 

9352  Dybvad 

E-mail: info@btrendy.dk 

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: 

__________________________________________________________________________________ 

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________ 

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________ 

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________ 

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________ 

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir) 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 8. juni 2021