Gratis levering til pakkeshop Gratis returret
Welcome to our fashion store!
You have no items in your shopping cart.
Close
Filters
Search

Handelsbetingelser

Velkommen til btrendy.dk

Hos os gælder kort fortalt:

Gratis levering i Danmark med GLS til pakkeshop eller erhvervsadrese.

Ønsker du at returnere en vare du har købt online, kan du benytte dette link for at danne en Gratis pakkelabel

Gratis pakkelabel gælder kun for varer der er købt online. Ved fortrydelse eller ombytning af varer der er købt i vores fysiske butikker, bedes du henvende dig i en af vores fysiske butikker.

Når du danner en pakkelabel, kan du også udskrive en returseddel, som påføres dine oplysninger. Her skal du anføre om du ønsker dine penge retur, eller om du ønsker at bytte til en anden størrelse eller anden vare.

Du er også velkommen til henvende dig i vores fysiske butikker beliggende i Dybvad, Sæby, Vodskov, Sindal og Brønderslev for bytning eller returnering. Husk blot at medbringe din ordrebekræftelse eller faktura fra din pakke.

Herunder finder du svar på de fleste spørgsmål.

Mangler du oplysninger er du meget velkommen til at maile eller ringe til os.

 

Generelle oplysninger:

 

Brunø / btrendy.dk

CVR.NR. 28693249

Jernbanegade 7

9352  Dybvad 

info@btrendy.dk

Kundeservice: (+45) 24891388
Hverdage 10.00-17.00

Du kan handle med os 24-7 på www.btrendy.dk eller i vores 5 fysiske butikker. 

Vores første butik åbnede i 1972 og derfor har vi mange års erfaring i salg og kundepleje.

Hvilke betalingskort kan jeg bruge? 

 • Dankort
 • Dankort / VISA-Dankort
 • VISA
 • MasterCard
 • Diners Club
 • VISA Electron
 • Maestro
 • JCB
 • Forbrugsforeningen

Du kan også betale med Mobilepay eller ViaBill.

De viste priser på webshoppen er inklusiv dansk moms (25%).

 

Er det sikkert at bestille online?

Når du har samlet de varer, du ønsker og gerne vil betale, bliver du automatisk omdirigeret til en såkaldt sikker server hos QuickPay. Herfra er al kommunikation mellem dig og serveren krypteret med SSL (Secure Socket Layer)-kryptering. Denne kryptering sikrer, at ingen kan aflytte eller opsnappe de informationer du indtaster. Selve transmissionen er godkendt af NETS, og sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises, i dit browservindue, et lille 'Secure Server'-ikon. I Internet Explorer og Firefox er dette lille ikon en lukket hængelås.

Vi beder dig aldrig om din underskrift eller pinkode. Uanset om du handler på Internettet eller i en traditionel butik gælder det, at det KUN er din underskrift eller pinkode, som i juridisk forstand, kan betragtes som bindende. Hvis nogen misbruger dit kortnummer og kortets udløbsdato, har den pågældende butik pligt til at annullere handelen. Det kan din bank gøre for dig. Det vil sige, at du ikke løber nogen risiko ved at handle hos btrendy.dk.

Hvornår trækker I pengene?

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra btrendy.dk

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Fragtmuligheder:

btrendy.dk benytter GLS, og vi leverer til pakkeshops eller erhvervsadresse.

Normal leveringstid er ca. 1-3 hverdage, medmindre andet fremgår af det konkrete produkt du har bestilt.

Nogle produkter kan have længere leveringstid i de tilfælde hvor bestilte størrelser er midlertidig udsolgt. Det gælder bl.a. flg. brands:

Wrangler: Op til 8 hverdage

Sunwill: Op til 5 hverdage

JBS: Op til 5 hverdage

Eterna: Op til 8 hverdage

I forbindelse med BLACK DAYS og jul skal du forvente lidt længere leveringstid ! Vi sender så hurtigt vi kan !

Der er gratis levering i Danmark i på alle ordrer.

Forsendelse til udlandet:

Der gælder andre forsendelsesgebyrer for ordrer til udlandet. I øjeblikket er priserne således:

Sverige, Tyskland, Holland: DKK 150,-

Norge: DKK 250,-

Færøerne: DKK 350,-

Grønland m/skib: DKK 300,-

Grønland luftpost: DKK 500,-

 

Skal jeg betale told på varerne?

 • Der kan komme told og afgifter når din ordre skal leveres i et andet land udenfor EU. Disse udgifter skal du selv betale for. Toldreglerne varierer meget fra land til land, så kontakt dine lokale toldmyndigheder hvis du er i tvivl.

 

Leveringstid:

 • Vi bestræber os på, at ordrer modtaget hverdage inden kl. 15.00 afsendes samme dag. Der gælder andre deadlines omkring jul og Black Friday. 
 • De fleste af vores produkter har en leveringstid på 1-2 hverdage, men det kan forekomme at der er op til 6 dages leveringstid såfremt din ordre omhandler varer, der er bestillingsvarer. I så fald fremgår leveringstiden af produktet.
 • Du får en bekræftelse på mail og/eller sms med angivelse af pakkenr./trackingnr. så du har mulighed for at spore din pakke.
 • Ved bestilling af varer både med kort og længere leveringstid, forbeholder btrendy.dk sig ret til at sende ordren samlet. Leveringstid fremgår af de enkelte produkter.
 • I forbindelse med BLACK DAYS skal du forvente lidt længere leveringstid ! Vi sender så hurtigt vi kan !

Alle varer leveres så længe lager haves. 

NB: Alle varer du finder på vores shop, findes også i en eller flere af vores fysiske butikker.
Vi tager derfor forbehold for udsolgte varer, lagerstyringsfejl, trykfejl og prisændringer.

 

Fortrydelsesret / Bytteservice:

 • Gratis pakkelabel gælder kun for ordrer købt via vores onlineshop og ikke for varer købt i vores fysiske butikker.
 • Du har 14 dages fortrydelsesret/bytteret, når du handler på btrendy.dk. Der gælder dog anden fortrydelsesfrist for varer købt fra Black Friday til og med jul. 
 • Alle ordrer i perioden 01.11.20. til og med 23.12.20. kan returneres helt frem til 15. januar 2021.
 • Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
 • Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har modtaget din ordre.
 • Du kan ikke fortryde dit køb, hvis du har brugt din vare (det er selvfølgelig tilladt at prøve varen), eller hvis du har vasket din vare for at se om den forandrer sig i vask.
 • Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 
 • Når du benytter linket, medfølger der automatisk en returseddel. På denne skal du anføre om du ønsker pengene retur, eller om du ønsker ombytning til anden størrelse eller anden vare.
 • Gratis retur er kun gældende for kunder bosiddende i Danmark.
 • Du har også mulighed for at returnere varen og fortryde købet ved at møde op på en af vores butiksadresser. Husk at medbringe en udskrift af din ordre eller den faktura der er vedlagt din ordre.

 Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

 • a) har modtaget din vare
 • b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i en ordre, og som leveres enkeltvis.

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage, men vær opmærksom på følgende:

 • I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 
 • Vi refunderer værdien af de returnerede varer.
 • Vi refunderer ikke eventuel betalt fragt.
 • Når du fortryder købet tilbagebetales beløbet til dig via en overførsel direkte til det kortnummer/den betalingsmåde du har anvendt som betaling.  

Fortrydelsesretten er udvidet for køb foretaget i november og december måned. I denne periode gælder at varen kan returneres så vi har den i hænde senest 15. januar ! 

Skal din vare bruges som en gave - og ønsker du et byttemærke på din vare, skal vi bede dig gøre os opmærksom på dette ved at tilføje en kommentar på din ordre. Varer der pakkes ind, får automatisk byttemærke på. I købsforløbet kan du afkrydse at du ønsker varen pakket ind. Det er gratis at få din vare pakket ind.

 

Når varen returneres til os og du dermed undytter din fortrydelsesret, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. HUSK at vedlægge information om din ordre og skriv om du ønsker at bytte eller fortryde, så vi ved hvordan vi skal behandle din pakke når den ankommer.

 Hvis der er noget galt med varen (reklamation):

 • Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 • Når du handler på btrendy.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
 • Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

 • Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen på varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 
 • Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
 • Varen sendes til:

Brunø / btrendy.dk
Jernbanegade 7
9352 Dybvad
 

Telefonnummer Kundeservice 24891388
Mailadresse: info@btrendy.dk

 

Hvad skal jeg sende med tilbage? 

 • Ved returnering eller ombytning skal du udfylde og vedlægge den returseddel der automatisk medfølger når du danner en returlabel, eller som er vedlagt din pakke.

 

Betaling:

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.
Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken btrendy.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Oplysning om klagemuligheder:

En klage over en vare købt hos os, kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500  Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via http://www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse info@btrendy.dk.