Gratis fragt i DK ved ordrer over 399,- Gratis retur og ombytning
Welcome to our fashion store!
You have no items in your shopping cart.
Close
Filters
Search

Meyer

Meyer - Tysk kvalitets bukser

Meyer er et tysk kvalitets brand, som blev grundlagt i 1960. Du kender med al sansynlighed Meyer, da de er blandt de førende producenter af bukser til mænd. Meyer er kendt for høj kvalitet, og komfortable pasformer. Dette er også årsagen til, at du finder Meyer bukser i over 35 lande fordelt over hele verden.

Lækre pasformer og klassiske designs

Du finder Meyer bukser og Meyer jeans i mange forskellige farver og pasformer. Derfor kan du altid finde et par bukser, som matcher dine forventninger og stil. Meyer Bukser er fremstillet i de absolut bedste materialer, og giver dig som bruger den bedste oplevelse.

Meyer bukser til kvalitets bevidste mænd!

Her hos Btrendy, kan du naturligvis finde et stort udvalg af de enormt populære Meyer Bukser samt Meyer Jeans i en masse varianter.

Du finder vores store udvalg af Meyer nedenfor.

 

Sort by
1-5041/17

Meyer Buks Chicago

Beskrivelse:
Moderne design og bæredygtige materialer kombineret med maksimal bærekomfort: Det er vores bomuldschinos, model CHICAGO. Den slanke silhuet og diagonallommerne med farvekontraster giver et elegant finish. Den økologiske bomulds fine mikrodesign står fint til den sommerlette blå farve. Selvfølgelig har også disse bukser de typiske detaljer fra MEYER-Hosen som det flotte inderfor, stræklinningen og den skjulte sikkerhedslomme med lynlås.

Chinos med diagonallommer
„Modern Fit“ pasform med slank silhuet
Fodvidde 38 cm
Taljespaende med sikkerhedsknap for maksimal komfortabel og sikker pasform grundet stretch-linning
Lynlås uden skarpe takker
Diagonallommer med separat møntlomme på højre side
Skjult sikkerhedslomme med lynlås i venstre bukselomme
Baglommer med knap-kvalitets ekvipering med bl.a. farve- vaevet bukselomme
699.00 DKK 900.00 DKK
1-5041/26

Meyer Buks Chicago

Beskrivelse:
Bomuldschinoserne, model CHICAGO, forener moderne design og god bærekomfort. Det førsteklasses, bløde yderstof har en spændende mikrostruktur, og superstretch-kvaliteten gør den formstabil og langtidsholdbar. Et ekstra plus: Bukserne er ikke kun grøn på ydersiden, men også på indersiden. Vi bruger udelukkende bæredygtig og økologisk fairtradebomuld. Med praktiske detaljer som det flotte inderfor, MEYER-stræklinningen og den skjulte sikkerhedslomme med lynlås er buksernes kvalitet helt i top.

Chinos med diagonallommer
„Modern Fit“ pasform med slank silhuet
Fodvidde 38 cm
Taljespaende med sikkerhedsknap for maksimal komfortabel og sikker pasform grundet stretch-linning
Lynlås uden skarpe takker
Diagonallommer med separat møntlomme på højre side
Skjult sikkerhedslomme med lynlås i venstre bukselomme
Baglommer med knap-kvalitets ekvipering med bl.a. farve- vaevet bukselomme
699.00 DKK 900.00 DKK
1-5037/33

Meyer Buks Chicago

Meyer buks med stræk
Model Chicago
97% Bomuld 3% elastan.
699.00 DKK 900.00 DKK
1-5037/17

Meyer Buks Chicago

Meyer buks med stræk
Model Chicago
97% bomuld 3% elastan.
699.00 DKK 900.00 DKK
9-316/09

Meyer Buks Roma - Sort

Meyer buks
Model Roma
Farve sort
Modern fit
Kvalitet 97% bomuld 3% Elastan.
699.00 DKK 900.00 DKK
9-316/18

Meyer Buks Roma - Navy

Meyer buks
Model Roma
Farve Navy
Kvalitet 97% Bomuld 3 % stretch.
699.00 DKK 900.00 DKK
2-4529/18

Meyer Buks Chicago

Det helt særlige ved disse denimchinobukser er detaljerne. En fint vævet mikrostruktur giver yderstoffet i bomuld et elegant look. Samtidig overbeviser komforten os: Kombinationen af superstretch-materiale og den særlige MEYER-stræklinning giver bukserne en særligt behagelig pasform, og sørger for, at de holder faconen. Et ekstra plus er funktionelle detaljer som det kulørte inderfor og den skjulte sikkerhedslomme.
SUPER STRETCH Vores eksklusive elastan giver usynlig komfort. Bukserne holder faconen også efter lang tids brug.
Særlige kendetegn Chinos med diagonallommer „Italian Fit“ pasform med slank silhuet Fodvidde 38 cm Taljespaende med sikkerhedsknap for maksimal komfortabel og sikker pasform grundet stretch-linning Lynlås uden skarpe takker
Diagonallommer med separat møntlomme på højre side Skjult sikkerhedslomme med lynlås i venstre bukselomme Baglommer med knap-kvalitets ekvipering med bl.a. farve- vaevet bukselomme
Artikelnummer 2-4529-18
699.00 DKK 900.00 DKK
9-618/44

Meyer Buks Diego

Swingpocket, kontrastsømmene og det indvendige for, der er afstemt i farven, udgør denne Diego. Disse herrejeans imponerer med det sportslige design, som iscenesaettes originalt med kontrastsømmene. Som et saerligt karakteristisk traek skal UV-beskyttelsen naevnes, da den har en saerdeles god beskyttelseseffekt mod solstråler. Stretchlinningen gør med sin høje elasticitet bukserne meget behagelige at have på i enhver situation.

99% Bomuld • 1% Elastan, 10 oz
699.00 DKK 900.00 DKK
2-5568/28

Meyer Bukser Chicago

Disse bomuldschinos med det slanke snit i en mæt grøn farve er ideelle til efterår og vinter. Det bløde kvalitetsbomuld i superstretch-kvalitet og den komfortable pasform gør bukserne meget behagelige at have på. Eksklusive detaljer som den fine mikrostruktur, double dyed-farvningen og applikationer i moderne ternet stof giver disse herrechinos deres særlige karakter. Også det kulørte inderfor, ædle knapper og den skjulte sikkerhedslomme med lynlås i venstre lommepose giver disse original chinos fra MEYER-Hosen det sidste pift.

97% Bomuld • 3% Elastan, 520g
699.00 DKK 900.00 DKK
2-5567/18

Meyer Bukser Dublin

Perfekt buks til den alle årstider. Vores mørkeblå bomuldschinos, model Dublin. Det rå yderstof med double dyed-indfarvning og mikrostruktur passer godt til efteråret. Materialemikset i matchende farver gør bukserne til noget særligt. MEYER-ekspertisen viser sig i de førsteklasses detaljer: Sikkerhedslommen med lynlås i venstre lommepose, det flotte inderfor og MEYER-stræklinningen er detaljer, som er værd at nævne.
95% Bomuld • 5% Elastan, 480g
699.00 DKK 900.00 DKK
2-4534/44

Meyer Buks Chicago

Disse mørkeblå denimchinos fra MEYER-Hosen, model CHICAGO, er den perfekte basis buks til dit klædeskab. De markante diagonallommer, kontrastsømmene og det eksklusive denimstof fra Italien gør bukserne til noget helt særligt. Med disse chinos får du både moderne pasform og højeste bærekomfort. Det særlige superstretch-materiale holder faconen og sikrer maksimal bevægelsesfrihed og ekstrem formstabilitet. Det kulørte inderfor, sikkerhedslommen med lynlås og den særligt lækre overflade er praktiske detaljer, der giver bukserne fra MEYER-Hosen deres særlige karakter.
699.00 DKK 900.00 DKK
2-4535/18

Meyer Buks Chicago

Disse mørkeblå denimchinos, model Chicago, er perfekte til efterår og vinter. Det eksklusive 3D-denimstof med superstretch-kvalitet sikrer superlækker bærekomfort og maksimal bevægelsesfrihed. Silhuetten er moderne og slank. Populære MEYER-detaljer som sikkerhedslommen i venstre lommepose, den elastiske linning og det kulørte inderfor er eksempler på buksernes eksklusive forarbejdning. Brug dem sammen med et af vores bælter i ægte læder, enten i brun eller sort, så har du det perfekte udgangspunkt for outfits i den kolde årstid.
699.00 DKK 900.00 DKK
2-5566/08

Meyer Bukser Chicago

De grå chinos, model Chicago, er meget behagelige at have på. Yderstoffet i struktureret bomuld føles behageligt på huden og har et moderne look. Det rå look giver et maskulint udtryk. Selvfølgelig må de typiske MEYER-detaljer som det flot udførte inderfor og knapperne i høj kvalitet ikke mangle. Særligt praktisk er sikkerhedslommen med lynlås, hvor du kan opbevare mindre værdigenstande. Kombiner med en cool læderjakke, og du vil altid være velklædt.
699.00 DKK 900.00 DKK
1-5035/35

Meyer Bukser Chiago

De sporty chinos, model CHICHAGO, overbeviser ved deres karakteristiske diagonallommer og et moderne dobbeltfarvelook i farvekombinationen blå og beige. Det eksklusive europæiske bomuldsstof med 3 % elastan er et sommerlet materiale med perfekt bærekomfort og moderne silhuet. Den skjulte sikkerhedslomme i venstre lommepose er et sikkert sted til mindre værdigenstande, mens det eksklusive inderfor og MEYER-stræklinningen giver bukserne deres perfekte facon.
97% Bomuld • 3% Elastan, 290g.
699.00 DKK 900.00 DKK
1-5033/42

Meyer Bukser Chicago

De sporty majsfarvede bomuldschinos, model CHICAGO, med deres diagonallommer har et moderne og sommerligt look. Det kombineres med en let fade out-effekt og forstærkes yderligere af kontrastapplikationer. Det eksklusive europæiske bomuldsstof med 3 % elastan samt den MEYER-typiske stræklinning er garanti for en absolut god bærekomfort og en moderne silhuet. Den skjulte sikkerhedslomme i venstre lommepose er et sikkert sted til mindre værdigenstande.
97% Bomuld • 3% Elastan, 320g.
699.00 DKK 900.00 DKK
1-5033/25

Meyer Bukser Chiago

Meyer buks med slank silhouet og alligevel behagelig – disse lysegrønne MEYER-chinos i kanvaslook kombinerer moderne og sporty udsmykning med god bærekomfort. Vores model CHICAGO overbeviser med de skrå diagonallommer og dens moderne look. Buksernes sommerlige tilbagelænede look suppleres af den diskrete forvaskede effekt og materialemikset med trendy tern. Desuden leveres disse chinos med et bælte i matchende farve. Og så har bukserne mange innovative MEYER-detaljer som sikkerhedslommen i venstre lommepose og stræklinningen, der tilpasser sig din krop.
97% Bomuld • 3% Elastan, 320g
699.00 DKK 900.00 DKK
1-5033/18

Meyer Bukser Chicago

De moderne diagonallommer giver denne model CHICAGO dens helt særlige look. Med det blå kanvas-yderstofs let forvaskede effekt opnås et tilbagelænet look. Særlige kendetegn er den ternede lommeudsmykning. Her går den slanke silhuet og perfekt bærekomfort hånd i hånd. Selvfølgelig må de typiske MEYER-detaljer som det flot udførte inderfor og knapperne i høj kvalitet ikke mangle. Særligt praktisk er sikkerhedslommen med lynlås, hvor du kan opbevare dine værdigenstande.
Chinos med diagonallommer „Modern Fit“ pasform med slank silhuet Fodvidde 38 cm Taljespaende med sikkerhedsknap for maksimal komfortabel og sikker pasform grundet stretch-linning Lynlås uden skarpe takker Diagonallommer med separat møntlomme på højre side Skjult sikkerhedslomme med lynlås i venstre bukselomme Baglommer med knap-kvalitets ekvipering med bl.a. farve- vaevet bukselomme Chinos med diagonallommer „Modern Fit“ pasform med slank silhuet Fodvidde 38 cm
97% Bomuld • 3% Elastan, 320g
699.00 DKK 900.00 DKK
9-618/17

Meyer buks Diego

Meyer bukser
God pasform slank model
Kvalitet 99% bomuld 1% stræk
Model Diego
Style 9/618.
699.00 DKK 900.00 DKK
2-5572/47

Meyer buks Dublin

Meyer buks
Kavalitet 98% bomuld 2% stræk God pasform slank model
Fodvidde 38 cm. Model Dublin
699.00 DKK 900.00 DKK
2-5579/18

Meyer Bukser Bonn

Meyer buks superstræk
Model Bonn
Kvalitet 97% bomuld 3% stæk
Perfekt pasform slank model
Fodvidde 38 cm.
699.00 DKK 900.00 DKK
9-6206-09

Meyer jeans

Meyer jeans med stræk
Slm fit
model 9-6206-09 farve sort
Kvalitet 98% bomuld 2% stretch.
699.00 DKK 900.00 DKK
9-6206-19

Meyer Jeans

Smart jeans med multicolor stikninger
Slim fit med stretch
Model 9-6206-19
699.00 DKK 900.00 DKK
9-6207/18

Meyer jeans

Jesns med stræk
Slimfit
99% bomuld 1% elastan.
699.00 DKK 900.00 DKK
9-4156/19

MEYER Buks Arizona

Meyer jeans med stræk
5 Lommet slank model fodvidde 38cm
Style 9-4156/19 Arizona
Kvalitet 98% bomuld 2% stræK.
800.00 DKK
9-618/19

Meyer buks Diego

Meyer buks Diego 9-618/19
Farve Dark blue.
699.00 DKK 900.00 DKK
2-4511/19

Meyer bukser denim Chicago

Meyer bukser i denim
Model Chiago
699.00 DKK 900.00 DKK
9-3001/56

Meyer bomuldsbuks Bonn

Meyer bomuldsbuks med stræk
Farve rød
Model Bonn
Style 9-3001/56
699.00 DKK 900.00 DKK
9-3001/09

Meyer Bukser Bonn

Meyer bomuldsbuks model Bonn
Farve sort
Style 9-3001/09
699.00 DKK 900.00 DKK
9-3001/19

Meyer Bukser Bonn

Meyer buks model Bonn
Kvalitet 97% bomuld 3% stræk
Farve Mørkeblå
699.00 DKK 900.00 DKK

Filter by:

Clear All