Gratis fragt i DK ved ordrer over 399,- Gratis retur og ombytning
Velkommen til BTRENDY.DK
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Polo Ralph Lauren

Ralph Lauren

Ralph Lauren er en af verdens største når det kommer til design, marketing og distribution af premium livstils produkter. Det er stortset umuligt, at du ikke har på et tidspunkt har stiftet bekendtskab med det verdens kendte livstils brand Ralph Lauren. 

Kvalitet og designs

Siden 1967 har Ralph Lauren udvidet deres produkt horisont, og dermed også skabt et af verdens største livstils brands. Hos Ralph Lauren er der fokus på kvalitet, elegance, detalje og design, dette skyldes at Ralph Lauren fortsat vil være blandt verdens største livstils brand mange år endnu. Det er derfor et brand, som er uundgåeligt i enhver moderne garderobe! 

Btrendy.dk - Din forhandler af Ralph Lauren

Her hos Btrendy er kvalitet og design til danmarks skarpeste priser vores absolute top prioritet, da vi mener at du som kunde skal kunne finde et stort udvalg af de bedste brands til de bedste priser! - Nedenfor kan du finde vores udvalg af det verdenskendte livstils brand Ralph Lauren

Sorter efter
RL-714513424002

Ralph Lauren Tights 3-pak

BESKRIVELSE:
Denne 3-pak består af højkvalitets underbukser, hvor du vil opleve utrolig lækker komfort. De er produceret i stretch-bomuld, som giver dig den ultimative komfort, derudover er de designet med en fantastisk pasform.

- Signatur elastik "Polo Ralph Lauren" waistband
- Materiale: 95% Bomuld, 5% Elastan
275,00 DKK 400,00 DKK