Fri fragt over 499,- / Fragt fra 49,- Hurtig levering 14 dages gratis returret
Velkommen til Btrendy
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Cookie-politik

Cookiepolitik og personoplysninger

Denne cookiepolitik dækker www.btrendy.dk (herefter: hjemmesiden). Når du besøger vores hjemmeside/webshop indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside og til at give os informationer om brugen af hjemmesiden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. . Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Du kan så risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der måske er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter:

Vi anvender ikke (24. maj 2018) Google Analytics til at analysere brugen af vores hjemmeside men dette vil blive taget i brug senere så denne cookiepolitik skal læses som om det allerede var igangsat. Google Analytics genererer statistikker og andre informationer om websitebrug ved hjælp af cookies, som gemmes på brugernes computere. Den genererede information, der relaterer til vores hjemmeside, anvendes til udarbejdelse af rapporter om brugen af hjemmesiden. Google gemmer og anvender den pågældende information. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Googles privatlivspolitik er tilgængelig på: https://www.google.dk/intl/da/policies/privacy/

Webshoppen benytter cookies til at optimere servicen på shoppen. Eksempelvis er disse cookies grundlaget for oversigter af hvordan webshoppen benyttes, statistikker, log mv. Vi logger aktiviteterne på shoppen. Det vil sige at et statistik-system gemmer data, som kan vise hvor mange besøgende en hjemmeside har haft, hvilke sider de besøger, hvor lang tid mv. Vi anvender logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.

De fleste browsere tillader dig at blokere alle cookies, nogle få vil dog kun tillade dig at afvise tredjeparts cookies. Du kan finde flere informationer om, hvordan cookies virker, og hvordan du administrerer dem på Forbrugerrådets hjemmeside Tænk: http://taenk.dk/gode-raad/tema/privacy-beskyt-dine-private-oplysninger-paa-nettet/cookies-paa-nettet. Se også her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Yderligere information om cookies og cookiebekendtgørelsen er ligeledes tilgængelig på Erhvervsstyrelsens hjemmeside: http://www.erhvervsstyrelsen.dk/cookies

 

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig brug af hjemmesiden, tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, liker siden, registrerer dig som kunde eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse som kunde eller ved køb. Der anvendes naturligvis en sikker forbindelse ved betaling på hjemmesiden.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. tilmelding til et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Data om din brug af websitet og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger fremadrettet anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@domænenavn.dk . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Websitet ejes og publiceres af:

btrendy.dk / Brunø
Jernbanegade 7
9352  Dybvad
Telefon: 70 20 00 29
Email: info@btrendy.dk

OBS: I vores handelsbetingelser kan du læse lidt mere om vores privatlivspolitik.